Finikas Lines & Travel e ka filluar aktivitetin e saj ne 1994 me zyrat qendrore ne Sarande (Shqiperi).

Objektivi yne kryesor esht te risim cilesine e sherbimit te transportit te pasagjereve dhe automjeteve per kenaqesin e plote te klieneteve tane.

Finikas Lines & Travel ka aritur te kosinderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

Me njohurit tona dhe kerkesat e klienteve,kemi aritur te bejme maksimumin ne linjat detare dhe tokesore duke ju ofruar klieneteve shpejtesi dhe komoditet,per nje udhetim sa me te shpejt dhe te kendeshem.

Shërbimet

  • Ekskursione ne te gjitha vendet e Shqiperise dhe Greqise
  • Bileta trageti
  • Transport me autobua ne destinacione te ndryshme
  • Sherbime Portuale
  • Agjensi Detare dhe Turistike