Per çdo informacion na kontaktoni nepermjet formes se kontaktit.

Linjat Ndërkombëtare Detare 2018

 

Tipi i anijes: Flying Dolphin (skaf me fletë të nënujshme tejet i shpejte) - *Ferry Boat
Emrat e anijeve: F/D Kristi - * F/B Kaliopi  - F/B Marina


Jemi te specializuar ne ofrimin e sherbimit te transportit te perditshem nga Saranda per ne Korfuz dhe anasjelltas me nje cilesi te standarteve europiane.

Sic mund te shihni ne tabelen me siper, you mund te beheni pjese e udhetimeve Sarande - Korfuz - Sarande pergjate gjithe vitit.

Na kontaktoni ne info@finikas-lines.com per udhetimet e meposhtme me anije:

  • Anije nga Saranda ne Corfu
  • Anije nga Corfu ne Saranda
  • Anije nga Saranda ne Parga
  • Anije nga Parga ne Saranda