Na kontaktoni per te marre tarifat tona.

Cmimet fillojnë nga 30 euro dita.

Te gjitha cmimet perfshijne taksat, demtimet/aksidentent, siguracionin si dhe kilometra pa limit.

  • Shofer i dyte falas
  • Sexholine per femije falas
  • Asnje kosto e fshehur ekstra