SHËRBIME AGJENCI DETARE :

 • KËRKESA  ANKORIMI/LIDHJE 
 • LEJE  NGA  DOGANA
 • PERFAQESUES LIGJORE &TREGTARE
 • SHERBIME PASTRIME
 • FURNITOR ANIJESH
 • MBLEDHJE PLERASH
 • PAJISJE SIGURISIE
 • KARBURANT

EKSKURSIONE

 • PROGRAME TE NDRYSHME PER EKSKURSIONE
 • AUTOBUS TE RINJ ME KONDISIONER
 • EKSKURSIONE TE SPECIFIKUARA SIPAS KERKESAVE LOKALE
 • GUIDA NE GJUHE TE NDRYSHME LOKALE DHE ZYRTARE
 • EKSKURSIONE FAMILIARE
 • TURE LUKSOZE
 • EKSKURSIONE GRUPI
 • ZYRA LOKALE NE SHERBIM 24 ORE PER REZERVIME NE TE GJITHA DESTINACIONET

Shërbime Portuale


Agjensi detare dhe marine


Programe për Grupe:

Gjirokastra dhe Syri i Kalter

Butrinti dhe Kalaja e Lekursit

Parga


Udhëtime

Korfuz

Porto Palermo & Plazhi Krorez