Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

Udhëtime

JEEP SAFARI ADVENTURE

Nisemi nga Saranda dhe destinacioni jone I pare eshte fshati I Borshit, te ujevara bejme nje pushim  te vogel per kafe ose nje pije dhe per te... Read More

ALBANIA NIGHT

Finikas Lines ju ofron nje nate mahnitese plot muzike ‘live’, kercimtare (valltare) me kostume trandicionale, darke dhe vere vendase.  Nisemi me... Read More

MINI JEEP SAFARI

Nisemi nga porti dhe vizitojme kalane e Lekuresit, ku ndalojme per 30 min per te eksploruar kalane dhe per te bere foto te mrekullueshme, nje... Read More

GJIROKASTRA DHE SYRI I KALTËR

Ne ju japim mundësinë për të zbuluar qytetin e njëmijë shkallëve Gjirokastën bashkë me burimin e Syrit të Kaltër një udhëtim i organizuar me... Read More

BUTRINTI DHE KËSHTJELLA E LËKURËSIT

Për adhuruesit e historisë dhe arkeologjisë ejani me ne për të eksploruar BUTRINTIN dhe Kështjellën e Lëkurësit me autobuzët tanë të rinj a/c dhe... Read More

Finikas Lines & Travel

 

Finikas Lines & Travel e ka filluar aktivitetin e saj ne 1994 me zyrat qendrore ne Sarande (Shqiperi).

Objektivi yne kryesor eshte te rrisim cilesine e sherbimit te transportit te pasagjereve dhe automjeteve per kenaqesin e plote te klieneteve tane.

Finikas Lines & Travel ka aritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesore ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

Me njohurit tona dhe kerkesat e klienteve, kemi aritur te bejme maksimumin ne linjat detare dhe tokesore duke ju ofruar klieneteve shpejtesi dhe komoditet, per nje udhetim sa me te shpejt dhe te kendeshem.

 

Shërbimet

 

 • Ekskursione ne te gjitha vendet e Shqiperise dhe Greqise
 • Bileta trageti
 • Transport me autobua ne destinacione te ndryshme
 • Sherbime Portuale
 • Agjensi Detare dhe Turistike

SHËRBIME AGJENCI DETARE

 • KËRKESA ANKORIMI/LIDHJE
 • LEJE NGA DOGANA
 • PERFAQESUES LIGJORE &TREGTARE
 • SHERBIME PASTRIME
 • FURNITOR ANIJESH
 • MBLEDHJE PLERASH
 • PAJISJE SIGURISIE
 • KARBURANT

ESKURSIONE

 • PROGRAME TE NDRYSHME PER EKSKURSIONE
 • AUTOBUS TE RINJ ME KONDISIONER
 • EKSKURSIONE TE SPECIFIKUARA SIPAS KERKESAVE LOKALE
 • GUIDA NE GJUHE TE NDRYSHME LOKALE DHE ZYRTARE
 • EKSKURSIONE FAMILIARE
 • TURE LUKSOZE
 • EKSKURSIONE GRUPI
 • ZYRA LOKALE NE SHERBIM 24 ORE PER REZERVIME NE TE GJITHA DESTINACIONET

Harbour Services

 • Pilot/Surveyor/Agent/Crew Transfers
 • Ships Line Running
 • Harbour Towage
 • Port Security
 • Oil Spill Response
 • Maintenance
 • Medivac
 • Cargo Transfers
 • Navigation Aid Repairs and Maintenance

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555