Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

ALBANIA NIGHT

Pamjet

Përshkrimi

Finikas Lines ju ofron nje nate mahnitese plot muzike ‘live’, kercimtare (valltare) me kostume trandicionale, darke dhe vere vendase.  Nisemi me autobus dhe shkojme ne restaurant.

Grupi fantastik I polifonise shqiptare dhe valltaret fillojne shfaqjen. Do te degjoni kenge tradicionale shqipetare dhe valltaret do te performojne vallet tradicionale shqiptare.

Do te kemi mundesine te kerceni dhe te mesoni vallet shqipetare. Nje feste per mos u humbur.

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555