Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

KORFUZI

Pamjet

Përshkrimi

Finikas Lines ju jep mundësinë për një udhëtim ditor në qytetin kozmopolitan të ishullit të Korfuzit. Nisja në mëngjes dhe kthimi në mbrëmje me varkat e linjës tonë. Ishulli i Korfuzit ndodhet në pjesën veri-perëndimore të Greqisë.

Qyteti i vjetër është një gur i cmuar për ta parë, me dy kulla veneciane, muzetë interesantë, Sheshi Spinada dhe Rruga Liston, rruga e mrekullueshme e kalldrëmtë që është një kopje e Rue de Rivoli në Paris. Në një rrugë pranë Liston është Kisha e Shën Spiridhonit, mbrojtësit të ishullit, kulla e kambanores së të cilit është më e larta nga të gjitha kishat në qytet…

Mos e humbisni!!! Përjetoni me ne kujtime të bukura dhe të cmuara.

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555