Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

PARGA

Pamjet

Përshkrimi

Për një ditë të bukur dhe eksperiencë të paharrueshme bashkohuni me ne për të vizituar qytetin e bukur të Pargës.

Parga shtrihet në pjesën veri-perëndimore të Greqisë. Ky qytet i vogël ndodhet në një gji  të vecuar të detit Jon.

Udhëtimi ynë fillon në mëngjes me autobus. Ju do të keni mundësinë të zbuloni qytetin e bukur të Pargës, kështjellën e Ali Pashës, rrugët e bukura dhe piktoreske dhe shtëpitë e vjetra të Pargës. Pasi të keni eksploruar qytetin ju do të keni mundësinë të adhuroni me varkë plazhet mahnitës shkëmborë. Gjithashtu do të ndaloni në plazhin e Liknos për të notuar dhe për të bërë banjo dielli. Në fund të ditës ju do të keni jë kujtim të bukur dhe një dëshirë për t’u kthyer prapë.

Gjithmonë rekomandohet nga klientët tanë.

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555