Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

PORTO PALERMO DHE PLAZHI I KRORËZIT

Pamjet

Përshkrimi

Për adhuruesit e detit dhe varkave FINIKAS LINES gjatë verës organizon një ditë të bukur jashtë për të zbuluar plazhin më të bukur të Krorëzit dhe Kështjellën e Porto Palermos me varkë.

Kjo kështjellë e vogël ndodhet në një pozicion të bukur mbi një gadishull në një gji të vogël tektonik të Porto Palermos( në lashtësi i njohur si Panormes gllabëruesi).

Kështjella e Porto Palermos ndodhet në gjirin me të njëjtin emër në bregdetin e detit Jon në jug të Shqipërisë.

Kjo kështjellë madhështore dhe e vogël në rivierën shqiptare është parajsa! Është një dhuratë e Ali Pashës për dashurinë e tij të vetme…Vasiliqi… kaq romantike! Kështjella ka një pamje tërheqëse nga deti rreth 360o.Duke u ngjitur në kodër për të arritur te hyrja ju mund të ndieni qetësinë e vendit dhe të shijoni bukurinë e natyrës përreth jush… nëse ju shikoni me shumë kujdes, ju do të shikoni hyrjen e vendodhjes së nendetseve ku mbaheshin dy nga nëndetset e Hoxhës. Kur ju hyni në kështjellë dhe arrini në tarracë një pamje e mrekullueshme ofrohet përpara jush

Udhëtime të ngjashme

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555