Rreth Nesh

Finikas Lines & Travel e ka filluar aktivitetin e saj ne 1994 me zyrat qendrore ne Sarande (Shqiperi).

Objektivi yne kryesor esht te risim cilesine e sherbimit te transportit te pasagjereve dhe automjeteve per kenaqesin e plote te klieneteve tane.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

Me njohurit tona dhe kerkesat e klienteve,kemi aritur te bejme maksimumin ne linjat detare dhe tokesore duke ju ofruar klieneteve shpejtesi dhe komoditet,per nje udhetim sa me te shpejt dhe te kendeshem.

Shërbimet

 • Ekskursione ne te gjitha vendet e Shqiperise dhe Greqise
 • Bileta trageti
 • Transport me autobua ne destinacione te ndryshme
 • Sherbime Portuale
 • Agjensi Detare dhe Turistike

 

SHËRBIME AGJENCI DETARE

 • KËRKESA ANKORIMI/LIDHJE
 • LEJE NGA DOGANA
 • PERFAQESUES LIGJORE &TREGTARE
 • SHERBIME PASTRIME
 • FURNITOR ANIJESH
 • MBLEDHJE PLERASH
 • PAJISJE SIGURISIE
 • KARBURANT

ESKURSIONE

 • PROGRAME TE NDRYSHME PER EKSKURSIONE
 • AUTOBUS TE RINJ ME KONDISIONER
 • EKSKURSIONE TE SPECIFIKUARA SIPAS KERKESAVE LOKALE
 • GUIDA NE GJUHE TE NDRYSHME LOKALE DHE ZYRTARE
 • EKSKURSIONE FAMILIARE
 • TURE LUKSOZE
 • EKSKURSIONE GRUPI
 • ZYRA LOKALE NE SHERBIM 24 ORE PER REZERVIME NE TE GJITHA DESTINACIONET

Harbour Services

 • Pilot/Surveyor/Agent/Crew Transfers
 • Ships Line Running
 • Harbour Towage
 • Port Security
 • Oil Spill Response
 • Maintenance
 • Medivac
 • Cargo Transfers
 • Navigation Aid Repairs and Maintenance

Rreth Nesh

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Address: Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit, Sarandë, Shqipëri

 

   

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuz, Greqi

Finikas Lines
Mancan Travel / Anek Lines 

1, Rruga Ethnikis Antistaseos
49100 Korfuz, Greqi

T. 00302661032664

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.
go top