Create memories with us.
Lets Travel Together.
Daily trips to Butrint, Jeep Safari Adventure.

Shërbimet

SHËRBIME AGJENCI DETARE

 • KËRKESA ANKORIMI/LIDHJE
 • LEJE NGA DOGANA
 • PERFAQESUES LIGJORE &TREGTARE
 • SHERBIME PASTRIME
 • FURNITOR ANIJESH
 • MBLEDHJE PLERASH
 • PAJISJE SIGURISIE
 • KARBURANT

ESKURSIONE

 • PROGRAME TE NDRYSHME PER EKSKURSIONE
 • AUTOBUS TE RINJ ME KONDISIONER
 • EKSKURSIONE TE SPECIFIKUARA SIPAS KERKESAVE LOKALE
 • GUIDA NE GJUHE TE NDRYSHME LOKALE DHE ZYRTARE
 • EKSKURSIONE FAMILIARE
 • TURE LUKSOZE
 • EKSKURSIONE GRUPI
 • ZYRA LOKALE NE SHERBIM 24 ORE PER REZERVIME NE TE GJITHA DESTINACIONET

Harbour Services

 • Pilot/Surveyor/Agent/Crew Transfers
 • Ships Line Running
 • Harbour Towage
 • Port Security
 • Oil Spill Response
 • Maintenance
 • Medivac
 • Cargo Transfers
 • Navigation Aid Repairs and Maintenance

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and get informed.

Finikas Lines & Travel ka arritur te konsiderohet si nje prej operatoreve kryesor ne linjat e transportit nderkombetar detar, tokesor, po ashtu edhe ne fushen e turizmit, me udhetime turistike.

 

Lexo më Shumë

Agjensitë në Shqipëri

Porti i Sarandës, Shqipëri

Finikas Lines
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha, Prane Portit
T. +(35) 5852 26057
F. +(35) 5852 25117

Ionian Seaways
Lagjia Nr. 4, Rruga Mitat Hoxha Prane Portit
T. +(35) 5852 26712

Agjensitë në Korfuz

Porti Korfuzit, Greqi

Finikas Lines - Ionian Seaways
Ethn. Antistaseos 4, New Port
T. +(30) 26610 38690 – 31649 – 25155
F. +(30) 26610 38787 – 26555